Pt.blat se foloseste o tava de 33/37(eu folosesc tava de la aragaz).

Albusurile de la cele 6 oua si sarea se bat bine;se pun galbenusurile;se bate in continuare,dar numai pt omogenizare.

Se pune,apoi,laptele si cu o lingura de lemn se amesteca incet;se adauga,apoi,faina(cernuta cu praful de copt) si se mesteca usor;cind compozitia e omogena,se pune in tava(cca 33/37) cu hirtie de copt.

Se da la cuptor(preincalzit),la foc mediu,cca 25-30 minute.

Cind e gata(se incearca cu o scobitoare...),asa calda(de fapt fierbinte),se ruleaza intr-un prosop umed;se lasa sa se raceasca.

In timpul asta facem crema de brinza:se amesteca ingredientele si se potrivesc de sare.

Tot in timpul asta se coc ardeii,se curata,se taie felii de1,5/12 cm;dupa feliere,se pun pe un servetel absorbant;trebuie sa fie uscati cind ii folosim.

Asamblare:se desfasoara rulada(rece);se intinde pe rulada jumatate din cantitatea de crema;se aranjeaza ardeii,apoi,sunca.

Peste sunca se pune a 2-a jumatate de crema;se intinde,apoi,se ruleaza din nou.

Rulada se preseaza(putin),cind se ruleaza,apoi se inveleste bine in folie;se da la frigider,peste noapte.

A 2-a zi,taiem rulada felii;o servim f.rece