Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin o crema spumoasa;Mascarponele se adauga in compozitia de oua putin cate putin,amestecand dupa fiecare data!Crocantul de ciocolata cu alune se macina mai mare sau se piseaza;Compozitia de oua-mascarpone se divide in doua si adaugam intr-una din compozitii crocantul macinat,iar in cea de-a doua adaugam caramelul pregatit asa:Topim zaharul la foc domol,cand s-a topit tot si s-a colorat,adaugam 3-4 linguri de apa,lasam sa se topeasca bine,incorporam frisca lichida,omogenizam cu lingura si dam deoparte;Jumatate din compozitia de caramel o adaugam in compoziotia de mascarpone,omogenizam;Am obtinut doua compozitii;Tapetam cu folie de plastic o tava de chec,sau o forma rotunda,turnam una din compozitii,adaucam piscoturile insiropate in lichior crema si introducem 30 minute la congelator;Dupa 30 minute scoatem tava,turnam cea dea duoa compozitie,si introducem iarasi in congelator;Cam dupa 3 ore se poate servii feliat cu sosul caramel pus deoparte;Putem inlocuii sosul caramel cu cafea sau oricew alt gust va place:fructe etc!