Intr-o craticioara punem pachetul de margarina,500 gr.zahar,3 linguri de cacao si 125 ml.lapte pe foc pina se topeste margarina,apoi se lasa sa se raceasca.

Intr-o alta craticioara punem 3 linguri de cacao,3 linguri de lapte,3 linguri de zahar,15 linguri din prima craticioara si se lasa pe foc sa dea putin in clocot si se ia de pe foc.

Restul compozitiei ce a ramas din prima craticioara dupa ce sa racit adaugam 4 galbenusuri,200 gr.faina,praful de copt stins int-o cescuta cu putina lamaie si pus peste compozitie. La urma adaugam albusurile batute spuma si le amestecam pe toate bine.

Tava se unge cu putina margarina si se tapeteaza cu faina,apoi rasturnam compozitia din prima oala o bagam la cuptor la foc iute pina se coace. Cand este gata se toarna glazura din a 2-a craticioara peste toata tava,iar la sfarsit se presara nuci pisate.

Se serveste rece.