Preparare coji: Se pune la fiert apa cu uleiul si sarea, iar cand da in clocot se adauga faina in bloc si se amesteca. Se lasa sa se racoreasca si se adauga ouale unul cate unul pana se incorporeaza toate. Turnam compozitia cu ajutorul unui pos cu sprit in forma de inimioare umplute. Se coc la foc iute timp de 13 min, apoi se da flacara la mic pana capata o culoare aurie. Tot din aceasta compozitie cu ajutorul unui varf mic turnam si gaturile lebedelor sub forma litere S. Crema Un litru de lapte se pune la fiert, iar restul se amesteca cu faina, 300 g zahar, sarea si ouale mai putin doua albusuri pe care le batem separat cu 150 g zahar si zaharul vanilat bourbon. Cand a fiert laptele se toarna peste celelalte ingrediente si se fierb impreuna pana devine ca o mamaliga. Dupa ce crema s-a racorit putin se adauga albusurile batute spuma si se incorporeaza. Asamblare Dupa ce cojile s-au racit, se taie pe din doua, se toarna pe ele crema cu ajutorul unui pos cu sprit dupa care punem un strat de frisca batuta (indulcita cu zahar si aromatizata cu esenta de vanilie), tot cu ajutorul posului cu sprit. Se aseaza gatul lebedei si aripioarele apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat. Din topping-ul de ciocolata si fructe de padure formam doua cercuri imitand lacul si asezam lebedele una in fata celeilalte. Pofta buna!Preparare coji: Se pune la fiert apa cu uleiul si sarea, iar cand da in clocot se adauga faina in bloc si se amesteca. Se lasa sa se racoreasca si se adauga ouale unul cate unul pana se incorporeaza toate. Turnam compozitia cu ajutorul unui pos cu sprit in forma de inimioare umplute. Se coc la foc iute timp de 13 min, apoi se da flacara la mic pana capata o culoare aurie. Tot din aceasta compozitie cu ajutorul unui varf mic turnam si gaturile lebedelor sub forma litere S. Crema Un litru de lapte se pune la fiert, iar restul se amesteca cu faina, 300 g zahar, sarea si ouale mai putin doua albusuri pe care le batem separat cu 150 g zahar si zaharul vanilat bourbon. Cand a fiert laptele se toarna peste celelalte ingrediente si se fierb impreuna pana devine ca o mamaliga. Dupa ce crema s-a racorit putin se adauga albusurile batute spuma si se incorporeaza. Asamblare Dupa ce cojile s-au racit, se taie pe din doua, se toarna pe ele crema cu ajutorul unui pos cu sprit dupa care punem un strat de frisca batuta (indulcita cu zahar si aromatizata cu esenta de vanilie), tot cu ajutorul posului cu sprit. Se aseaza gatul lebedei si aripioarele apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat. Din topping-ul de ciocolata si fructe de padure formam doua cercuri imitand lacul si asezam lebedele una in fata celeilalte. Pofta buna!