1. Preincalzeste cuptorul la 180 2. Amesteca untul cu zaharul.3. Amesteca vanilia si ouale.4. Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si amesteca. Bicarbonatul de sodiu degaja bioxid de carbon la temperaturi mai mari de 70, ceea ce face biscuitii mai fragezi.5. Imparte aluatul in 3 boluri.6. Taie ciocolata in bucati mici.7. Adauga in fiecare alt tip de ciocolata.8. Formeaza 8 gramajoare de aluat cu 2 linguri si le pune pe o tava tapetata cu hartie de copt. Lasa cam 5cm intre ele. 9. Coace 15 minute aproximativ.10. Cand le scoti din cuptor, pune-le cu hartia de copt cu tot pe o suprafata plana pentru a opri coptul. Sunt fragile, manevreaza-le cu atentie.11. Dupa 5 minute, pune-le pe un gratar pentru ca umiditatea sa nu se acumuleze la la baza.12. In cele cu ciocolata alba, pune fructele de padure.

Poti sa amesteci totul fara sa-ti mai complici existenta. Nu pune mult aluat ca ies prea mari.(ca la mine!) Ies cam 50 de bucati.

Dupa racire, le poti pastra in cutia de biscuiti.