Cand cump r sau mi se ofer carne de pas re, p strez pieptul pt. snitele sau sup, altfel nu se prea m nanc .

De data asta am incercat s umplu aceste snitele cu bacon, merg si simple...

Menta este din mica mea gr din , am pus-o peste rulouri si mi-a pl cut ceea ce a iesit,o arom minunat :)Putin despre Menta, eu am folosit Mentha spicata.

Originar din Asia, este de asemenea omagiat in mitul grec, care povesteste c planta a fost originar nimf, apoi a fost transformat (Menta he).

Din Europa in India si pan in Orient, menta a fost utilizat la improsp tarea aerului in temple si case.

Menta simbolizeaz ospitalitatea in multe culturi.

In Grecia antic, frunzele de ment se frecau de mesele de banchete...

In Orient, traditional musafiri erau serviti cu ceai de menta.

Nativi americani, deasemenea foloseau menta inainte de a fi descoperit America.

La aceast retet se poate renunta la bacon sau inlocui.

In loc de a pr ji rulourile, se pot da la cuptor.

Deci:1)Snitelele se bat, si se condimenteaz cu sare, piper, p trunjel, usturoi, sucul de l maie si putin vin.

Se las cateva ore la marinat sau mai mult...2)Peste fiecare snitel, se pune frunze de menta, bacon, si se ruleaz .

Se leag cu at de buc t rie sau scobitori.

Se pr jesc.

Pt. garnitur :Am pr jit cartofii.

Sot de fasole verde:Am fiert fasolea t iat in buc ti mai mici, cu morcovii t iati si ei, in ap cu sare.

Am l sat la scurs.

Intr-o tigaie am pus la incins putin ulei de m sline si 3 c tei de usturoi feliati, legumele fierte si am l sat putin.

Am luat ata de pe rulouri si le-am t iat in jum tate.

Am decorat cu putin busuioc.

Poft bun !