1)Taie puiul in buc ti mici.

Intr-o oal pune uleiul de m sline, carnea si las la pr jit.

Toarn berea si continutul plicului de sup de ceap, sofranul indian si amestec bine.

Las la fiert cu capac cca. 20 min. la foc mic.2)Fierbe orezul in ap fierbinte cu sarea si untul.

Transfer in vasul de servit si decoreaz cu p trunjel.

Dac preferati cartofi piur, se fierb 1 kg. de cartofi cu piele cca. 25 min.

Ia pielea si reduce totul la piur .

Adaug 1 dl lapte, 1 limgur unt, 1 g lbenus si condimenteaz cu sare si nucsoar .

Poft bun !Putin despre bere :)Era cunoscut de sumerieni, egipteni si mesopotamieni cu 4000 i.

Hr.

De acord cu scrierile lui Pliniu, cu 2000 de ani in urm femeile din Egiptul antic, utilizau spuma de bere pt. a ingriji pielea.

Cea mai veche retet din lume este o retet de bere.

A fost descoperit de arheologi in Mesopotamia.

Vestigiile celei mai vechi ber ri, au fost descoperite in Egipt si dateaz din 5.400 i.

Hr.

Actual cea mai mare parte a berilor produse sunt tip Pilsen: culoare clar si gust amar.

Alte tipuri de bere sunt Bock sau Stout.

Bock are originea in orasul german, Einbeck.

Stout este berea neagr .

Cea mai cunoscut bere neagr este Guiness, a fost creat de Anthony Guiness din greseal ...

In Belgia se produc cca. de 450 tipuri de bere:)