Cepele(curatate),se taie rondele de cca 0,7cm,grosime;apoi se prajesc putin(in ulei de masline),pe ambele parti.

Se adauga usturoiul,tot rondele.

Apoi se pune telina,taiata,rondele(eu am folosit telina din congelator);apoi morcovi,tot rondele.

Cind legumele sint uscate putin,se pune puiul.

Puiul se taie in 8 bucati.

Se mesteca totul bine,dar usor;cind puiul e albicios,se presara piper(dupa gust),apoi,apa fierbinte,cit sa cuprinda puiul(in jur de 500-600 ml);sa nu se puna apa f.multa.

Se pune sare,dupa gust,apoi se lasa sa fiarba 30-35 minute,acoperit,pe foc mic.

Dupa cca 30 minute,se pun rosiile,decojite,taiate marunt.

Cind rosiile sint facute si sosul e scazut(cca15 minute),mincarea e gata.

Se serveste fierbinte,cu cartofi piure.