Detalii Rulada de Ricotta cu Biscuiti, Cocos si Capsuni
Amestecati bine ricotta (urda) cu zaharul, adaugati cocosul si biscuitii faramitati, aroma de vanilie. Amestecati bine, puneti compozitia pe o folie hartie pentru cuptor, intindeti cu ajutorul lingurei compozitia (sa fie inalta cam 1-1,5 cm), deasupra puneti capsunile taiate bucatele si rasuciti compozitia cu ajutorul foliei facand o rulada. Daca vi se pare cam moale compozitia, puneti in plus biscuiti faramitati. Cateodata branza este mai zemoasa. Strangeti bine la capete rulada si o puneti in frigider (in zona mai rece) minim 3-4 ore. Scoateti hartia, presarati cu cocos ras rulada. Se poate presara cocos ras si inainte de a intinde cu lingura compozitia pe hartia de cuptor.
Amestecati bine ricotta (urda) cu zaharul, adaugati cocosul si biscuitii faramitati, aroma de vanilie. Amestecati bine, puneti compozitia pe o folie hartie pentru cuptor, intindeti cu ajutorul lingurei compozitia (sa fie inalta cam 1-1,5 cm), deasupra puneti capsunile taiate bucatele si rasuciti compozitia cu ajutorul foliei facand o rulada. Daca vi se pare cam moale compozitia, puneti in plus biscuiti faramitati. Cateodata branza este mai zemoasa. Strangeti bine la capete rulada si o puneti in frigider (in zona mai rece) minim 3-4 ore. Scoateti hartia, presarati cu cocos ras rulada. Se poate presara cocos ras si inainte de a intinde cu lingura compozitia pe hartia de cuptor. Taiati in felii si serviti simpla sau cu un sos de capsuni trecute prin sita, indulcite si aromatizate cu putin lichior de capsuni. Poate fi ornata cu frisca si o capsuna deasupra fiecarei felii. Se pot folosi in loc de capsuni si alte fructe... cirese, caise, piersici, prune etc.