Sosul raguLegumele se taie marunt si se calesc in jumatate cescuta ulei pana se inmoaie,apoi se adauge carnea tocata si se mesteca continuu sa nu se prinda de vas.

Cand aproape e gata,si uleiul iese deasupra adaugam condimentele,sucul de rosii,si mai lasam cca 10 min la foc mic.

Pentru un plus de savoare eu am adaugat 2 linguri de sos iute preperat de mine in toamna din ardei iuti,rosii,si telinaSosul bechamelSe pune pe foc intr-un vas untul,faina si se stinge cu lapte,se fierbe la foc mic pana se ingroasa si se adauga sarea si piperul.

Intr-o tava adanca ansamblam lasagnea.

Ungem tava cu cateva linguri de sos alb bechamel,asezam cateva foi de lasagne,punem sos ragu,cateva linguri de sos bechamel si cate o mana de cascaval,continuam asa pana terminam.

Deasupra punem foi,sos alb si mult cascaval.

Dam la cuptor pentru cca 35 min.

Eu nu fierb foile.

Se gasesc in comert foi care nu necesita fierbere.

Daca va mai ramane sos ragu congelati-l si va va prinde bine la o portie de paste.