- am curatat cartofii si i-am taiat in cuburi medii pe care i-am rumenit usor intr-o tigaie cu putin ulei - am uns o tava cu ulei, am tapetat-o cu putin gris si am asezat primul strat: cartofii usor rumeniti. Eu intotdeauna condimentez cu putin curry. Este un amestec interesant si placut, dar atentie: nu pune prea mult curry, este destul de puternic !- am curatat ceapa, am spalat-o si am taiat-o marunt; am spalat ciupercile, le-am taiat cu tocatorul de la blender; am splat dovlecelul si l-am dat prin razatoarea cu ochiuri mari. Niciodata nu curat de coaja dovlecelul ( este fraged si gustul sta in coaja). - toate acestea le-am inmuiat usor in putin ulei. -am fript pe o tigaie Tefal felii de vinete taiate pe lung in grosime medie de 1cm pe care le-am asezat deasupra cartofilor- dupa ce s-au inmuiat usor pe foc, am rasturnat deasupra in tava compozitia de ceapa, dovlecel si ciuperci - am ras pe razatoarea cu ochiuri mari casul afumat- am presarat casul afumat,- am spalat, curatat de cotor si taiat cubulete ardeiul gras pe care l-am asezat peste compozitia din tava- intr-un castron am amestecat smantana si ouale pana ce s-au incorporat complet ouale, am adaugat cimbrul si tarhonul- dupa care am rasturnat compozita in tava si am asezonat cu marar taiat marunt- am incins cuptorul la 180 C (mediu la gaze) si am copt musacaua 50 minute. Pofta buna! Meritati!