Foaia de aluat se intinde cu merdeneaua si se taie in fasii late de 2 cm si lungi de 30 cm. Acestea se ruleaza pe tuburi de metal, se ung cu ou si se pudreaza cu zahar pudra, apoi se coc la foc iute. Se scot de pe tuburi si se lasa sa se raceasca. Separat se pun la fiert celelalte ingrediente, se amesteca continuu pana ce crema a fiert. Rulourile se umplu cu crema calduta cu ajutorul unui pos prevazut cu sprit. Se dau la rece.

Foaia de aluat se intinde cu merdeneaua si se taie in fasii late de 2 cm si lungi de 30 cm. Acestea se ruleaza pe tuburi de metal, se ung cu ou si se pudreaza cu zahar pudra, apoi se coc la foc iute. Se scot de pe tuburi si se lasa sa se raceasca. Separat se pun la fiert celelalte ingrediente, se amesteca continuu pana ce crema a fiert. Rulourile se umplu cu crema calduta cu ajutorul unui pos prevazut cu sprit. Se dau la rece.