Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste pe foc si le oparesc 3-4min.le scurg,iar apa o las deoparte;in oala pun uleiul sa se incinga apoi adaug ceapa taiata marunt,ardeiii de asemenea,radacinoasele le dau pe razatoare,ciupercile scurse,clatite cu apa rece si taiate daca e nevoie,cartofii taiati in cubulete;dupa 4-5min,adaug si rosiile taiate,pun capacul si las focul mic pentru alte 5-6min.adaug apa de la oparitul urzicilor iar cand totul este aproape fiert,condimentez,adaug stevia si loboda taiate,borsul pe care l-am fiert in alt vas,orezul,crenguta de cimbru iar cand incepe sa clocoteasca,rastorn cu grija cate 1ou pentru fiecare membru de familie iar cand ouale se ridica la suprafata,semn ca sunt fierte,adaug leusteanul taiat,mai potrivesc de gust si opresc focul.