Foile: 1. Se amesteca faina cu sare, se adauga 2 linguri de ulei sic ate putin apa calda si se framanta. 2. Aluatul se infasoara in folie si se da la frigider pentru 2 ore. Umplutura: 1. Se calesc ceapa si usturoiul (tocate fin) in 3 linguri ulei de floarea soarelui. 2. Se adauga stevia (fideluta), ardeiul gras (cubulete fine) si condimentele. 3. Se stinge totul cu zeama de lamiae. 4. Se adauga carnea (taiata cubulete potrivite), 150ml apa si se lasa sa fiarba fara capac pana se evapora toata apa. 5. Se adauga bulionul si se lasa sa se raceasca totul. Asamblare: 1. Se imparte aluatul in doua parti. Fiecare parte se intinde 20x42cm si se taie din fiecare fasii de 20x6cm. Vom avea aproximativ 14 fasii in final, rezultate din intregul aluat.. 2. In dreptul capatului de sus al fiecarei fasii se aseaza cate o lingurita de umplutura. Marginile de aluat se pliaza in diagonala deasupra umpluturii si fasia se impatureste pe diagonala pana la capat. 3. Ultima latura se unge cu albusul batut, ca sa se lipeasca. 4. Trigoanele se rumenesc in ulei incins sau se ung cu galbenus si se coc in cuptor pana se rumenesc frumos (foc mediu). Sosul: 1. Se da pe razatoare castravetele, se presara cu putina sare si se lasa 10minute. 2. Se stoarce castravetele si se amesteca cu iaurtul si catelul de usturoi trecut prin presa. 3. Se tine sosul la frigider pana la servire. 4. Se orneaza cu cubulete de ardei rosu si verdeata.

Foile: 1. Se amesteca faina cu sare, se adauga 2 linguri de ulei sic ate putin apa calda si se framanta. 2. Aluatul se infasoara in folie si se da la frigider pentru 2 ore. Umplutura: 1. Se calesc ceapa si usturoiul (tocate fin) in 3 linguri ulei de floarea soarelui. 2. Se adauga stevia (fideluta), ardeiul gras (cubulete fine) si condimentele. 3. Se stinge totul cu zeama de lamiae. 4. Se adauga carnea (taiata cubulete potrivite), 150ml apa si se lasa sa fiarba fara capac pana se evapora toata apa. 5. Se adauga bulionul si se lasa sa se raceasca totul. Asamblare: 1. Se imparte aluatul in doua parti. Fiecare parte se intinde 20x42cm si se taie din fiecare fasii de 20x6cm. Vom avea aproximativ 14 fasii in final, rezultate din intregul aluat.. 2. In dreptul capatului de sus al fiecarei fasii se aseaza cate o lingurita de umplutura. Marginile de aluat se pliaza in diagonala deasupra umpluturii si fasia se impatureste pe diagonala pana la capat. 3. Ultima latura se unge cu albusul batut, ca sa se lipeasca. 4. Trigoanele se rumenesc in ulei incins sau se ung cu galbenus si se coc in cuptor pana se rumenesc frumos (foc mediu). Sosul: 1. Se da pe razatoare castravetele, se presara cu putina sare si se lasa 10minute. 2. Se stoarce castravetele si se amesteca cu iaurtul si catelul de usturoi trecut prin presa. 3. Se tine sosul la frigider pana la servire. 4. Se orneaza cu cubulete de ardei rosu si verdeata. Se inmoaie calde in sos inainte de fiecare inghititura. (Se pot incalzi inainte in cuptorul cu microunde). Pofta buna!