Intr-un bol se pun grisul cu faina si se amesteca bine cu margarina si uleiul.

Se adauga zaharul, apa de roze si flori de portocal,mahlab si se continua cu amestecatul pana se obtine un aluat omogen si moale.

Se acopera cu un servet curat de bucatarie si se lasa sa se odihneasca 24 de ore.

Se amesteca a doua zi aluatul cu drojdia dizolvata in putin lapte caldut.

Se fac mici bilute de aluat( aproximativ cat o lingurita) care se umplu cu pasta de curmale, nuca si fistic.

Se decoreaza cu ajutorul unei pensete.

Daca se folosesc formele de lemn, acestea se pudreaza cu putina faina, se repartizeaza aluatul uniform pe pereti si se lasa putin sa depaseasca marginile; se umplu cu umplutura dorita, se inchid la baza si se pun in tavi de aluminiu.

Se dau la cuptorul incalzit la 180 de grade si se lasa pana iau o culoare usor aurie,cca 15 minute.

Dupa ce s-au racit se presara cu zahar pudra.

Pofta buna!