1.

Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca. 2.

Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae. 3.

Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis. 4.

Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede. 5.

Se stinge focul si se adauga susanul.1.

Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca. 2.

Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae. 3.

Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis. 4.

Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede. 5.

Se stinge focul si se adauga susanul. Pe farfurie se pune cu lingura amestec din branza si frisca si 2-3 linguri de sos caramel.