Dati-mi voie sa va prezint o delicatesa de zile mari, dupa parerea mea si a celor ce au savurat-o ieri :))! Ne-am lins pe botic de buna ce e!!!Piersicile le-am taiat in sferturi, le-am pus in tigaia-gratar incinsa si le-am intors pe toate partile pana s-au patruns si au devenit destul de moi (eu le-am incercat cu o scobitoare: daca intra usor prin bucata de piersica sunt gata).

Le-am scos pe o farfurie si le-am acoperit cu folie de aluminiu (procesul de coacere continua si dupa ce le-am luat de pe foc si se patrund mai bine).

Pentru siropul de caramel, am topit zaharul intr-o craticioara pana s-a caramelizat, am adaugat miezul de nuca, mierea, un pic de apa si le-am lasat sa fiarba cateva secunde. L-am tras deoparte sa se racoresca.

In boluri am pus cate 2 bucati de piersici si inghetata de vanilie, iar peste acestea am turnat siropul caldut de caramel cu nuci. Un desert delicios si perfect pentru o seara de vara!Sa aveti pofta buna!!