1. se gateste orezul urmand instructiunile de pe ambalaj2. se taie ardeiul in patrate de cca 2 cm3. se taie marul cubulete de 1 cm 4. se zdrobesc cuisoarele, scortisoara, cardamonul si piperul rosu, dar nu foarte fin5. se taie ceapa fideluta si se pune la calit in ulei/unt sau ghee la foc mic6. dupa 1/2 minute se adauga la calit stafidele7. dupa 1/2 minute se adauga la calit ardeiul8. dupa 1/2 minute se adauga la calit marul9. se adauga la calit condimentele10. se adauga 1 lingurita curry si se mesteca bine11. se adauga rosiile taiate in patru12. se adauga inca o lingurita curry13. dupa 2 minute se iau rosiile cu atentie si se pun intr-un pahar14. se opreste focul si se pune orezul in tigaia in care s-au calit legumele si condimentele15. se adauga 2 lingurite curry si coriandrul si se mesteca bine pana cand produsul capata o culoare galbena uniforma16. se pune in castronele si se aseaza rosiile taiate deasupraAcum veti savura o mancare indiana, picanta, si in gura Dvs se va desfasura un adevarat festin culinar: fiecare imbucatura va avea alt gust. Dulcele alterneaza cu picantul, acrisorul si amarul, parfumul condimentelor orientale se vor combina intr-un joc ce va va infrumuseta ziua.

Pofta buna!