Punem in mixer, murele si laptele acru, le lasam sa se faca suc. Trecem tot printr-o sita si apasam cu lingura sa se scurga bine. Ce ramane in sita aruncam. Intr-un bol mic punem 1/4 apa si presuram deasupra gelatina, o lasam 1 minut sa se unfle. Intre timp punem pe foc zaharul cu frisca lichida si amestecam pana se dizolva zaharul ( frisca nu trebuie sa fiarba). Adaugam si gelatina si amestecam pana se dizolva si ea. Intr-o tigaie mica punem marmelada din capsuni cu o lingura de apa si dam pe foc sa fiarba 1 minut, pana se leaga. Strecuram. Amestecam pireul de mure cu marmelada si cu amestecul din frisca cu gelatina si il trecem iar prin sita. Impartim amestecul in 6 pahare (ca la crem-caramele), dam la frigider cateva ore sau mai bine lasam o noapte intreaga. pentru sos: fierbem apa, zaharul si lichiorul pana devine un sirop (cam 12-15 min). Adaugam sucul de lamaie si murele(nu mai trebuie sa fie pe foc).

Punem in mixer, murele si laptele acru, le lasam sa se faca suc. Trecem tot printr-o sita si apasam cu lingura sa se scurga bine. Ce ramane in sita aruncam. Intr-un bol mic punem 1/4 apa si presuram deasupra gelatina, o lasam 1 minut sa se unfle. Intre timp punem pe foc zaharul cu frisca lichida si amestecam pana se dizolva zaharul ( frisca nu trebuie sa fiarba). Adaugam si gelatina si amestecam pana se dizolva si ea. Intr-o tigaie mica punem marmelada din capsuni cu o lingura de apa si dam pe foc sa fiarba 1 minut, pana se leaga. Strecuram. Amestecam pireul de mure cu marmelada si cu amestecul din frisca cu gelatina si il trecem iar prin sita. Impartim amestecul in 6 pahare (ca la crem-caramele), dam la frigider cateva ore sau mai bine lasam o noapte intreaga. pentru sos: fierbem apa, zaharul si lichiorul pana devine un sirop (cam 12-15 min). Adaugam sucul de lamaie si murele(nu mai trebuie sa fie pe foc). Servim pannakottele in farfuriute si punem si putin sos.