Frecati spuma untul si zaharul, apoi adaugati, omogenizand de fiecare data, galbenusul, coniacul (romul sau laptele), cacao cernuta, nucile macinate, ciocolata rasa si la sfarsit, faina cernuta, pusa treptat. Framantati bine, inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 30 min. Luati bucati de aluat, modelati-le sub forma de sul cu o grosime de circa 1, 5-2 cm si taiati rulouri mici de 4-5 cm lungime. Asezati-le distantat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 10-15 min, la 170 grade sau pana ce sunt coapte. Scoateti-le din tava pe un gratar si lasati la racit, apoi pudrati-le cu cacao praf. Intre timp, topiti la bain-marie ciocolata, turnati-o intr-un pos cu un dui mic si decorati dupa dorinta.

Frecati spuma untul si zaharul, apoi adaugati, omogenizand de fiecare data, galbenusul, coniacul (romul sau laptele), cacao cernuta, nucile macinate, ciocolata rasa si la sfarsit, faina cernuta, pusa treptat. Framantati bine, inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 30 min. Luati bucati de aluat, modelati-le sub forma de sul cu o grosime de circa 1, 5-2 cm si taiati rulouri mici de 4-5 cm lungime. Asezati-le distantat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 10-15 min, la 170 grade sau pana ce sunt coapte. Scoateti-le din tava pe un gratar si lasati la racit, apoi pudrati-le cu cacao praf. Intre timp, topiti la bain-marie ciocolata, turnati-o intr-un pos cu un dui mic si decorati dupa dorinta.