1.

Caramelizezi zaharul (1/2 cana) intr-o cratita de 2-3l si rotesti vasul, sa fie imbracati peretii. Lasi la racit. 2.

Amesteci cu telul ingredientele pentru crema, apoi le torni in vasul tapetat. 3.

Dai in cuptorul preincalzit, la foc mediu, aproximativ 20min, cat sa o coci pe jumatate. 4.

Faci un blat simplu: bati albusurile spuma cu zaharul, ca pentru bezea, adaugi si celelalte ingrediente: galbenusurile, uleiul si faina amestecata cu praful de copt si cernuta. 5.

Deschizi cuptorul, scoti crema, torni compozitia pentru blat si mai lasi totul in cuptor inca 20-25min. Incerci daca este copt cu o scobitoare. 6.

Se lasa la racit in vasul in care s-a copt, apoi se rastoarna cu grija pe un platou (prin rasturnare: se pune un platou deaspupra vasului si se rastoarna brusc). 7.

Se orneaza cu frisca si fructe proaspete (aici am folosit portocala taiata rondele si drajeuri mici, colorate).