Amestecam intr-un bol curat faina cu zaharul cu praful de copt, scortisoara si ghimbirul pudra. Peste toate adaugam untul topit pe jumatate. Amestecam totul pana obtinem o masa sfaramicioasa. apoi punem si cele doua galbenusuri si ametsecam continuu, cu mana, pana obtinem un aluat ca o plastilina (daca mai e nevoie de putintica faina, in functie de tipul de faian pe care il folositi e posibil sa mai fie putin nevoie, chiar de e faina 00). Lasati apoi aluatul sa isi traga sufletul vreo juma de ora, la rece, ca doar deh! vine CraciunulDupa care scoateti aluatul de la rece si mai framantati-l putin pentru a-si recapata elasticitatea. Apoi pe masa infainata intindeti cu sucitorul aluatul. Asa, deci dupa ce intindeti incetisor incepeti a taia nastureii. Pentru aceasta folositi doua forme rotunde, una mai maricica si una mai micuta decat prima pentru un contur interior. Asta pentru a da forma de nasture. Cu ajutorul unui pai formeaza patru gaurele, ca doar trebuie cusuti la haina lui Mos Craciun.

Puneti-i apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la foc mediu, in cuptorul preincalzit, pentru 15 minute, maxim 20 in functie de cuptor. La al meu, batrancios si pe gaz de la un mare alb ce incepe cu Z, coace rau de tot, astfel ca in 15 min fura gata! Si toata casa plina de arome... exact ca de craciun, doar ca fara zapada :( ...dar cu scortisoara aromata, ghimbir inmiresmat...