Albusurile se bat spuma tare cu sarea,zaharul .

Se incorporeaza treptat galbenusurile amestecate in prealabil cu uleiul iar la final,faina,cacaoa si praful de copt.

Totul se amesteca usor de jos in sus.

Blatul se coace intr-o forma de tort de 26 cm,tapetata cu hartie de copt.

Se lasa la racit si se taie in 3 foi.

Crema:Amestecam crema mascarpone cu zaharul si coaja rasa de portocale.

Separat aducem la punctual de fierbere 100g frisca lichida,apoi o dam de pe foc si punem ciocolata rupta bucati si o lasam sa se topeasca.

Cand s-a racit bine o batem pana devine o crema fina.

Aceasta crema o transferam treptat in crema mascarpone,le amestecam si adaugam dupa gust estenta de rom si putin lichior de portocale sau Amaretto.

Batem bine frisca cu un plic intaritor frisca si apoi o amestecam in crema .

Pregatim siropul si il lasam la racit.

Glazura:Ciocolata o topim la foc mic impreuna cu smantana. Cand ajunge la punctul de fierbere, dam deoparte si omogenizam. O lasam putin la racit.

Asamblare:Blatul de cacao il taiem in trei,il insiropam iar apoi umplem cu crema,iar la final il glazuram .

Apoi ornarea depinde de gustul fiecaruia.