Nu e mare filozofie, doar migala multa si multaaaa ciocolata, peste tot :))). In primul rand pregatim crema, amestecam crema de nugat cu frisca, batem bine, apoi adaugam nessul. Amestecam bine sa dizolvam nessul, apoi adaugam untul si nuca maruntita. Eu am o forma cu inimioare, 6 la numar, atatea inimioare mi-au iesit si 3 bucati intr-o forma de ciocolata. Topim ciocolata cu uleiul, nu folosesc unt fiindca am patitt-o si sa facut praf ciocolata, deci cel mai bine e cu ulei :) si turnam cate putin in fiecare forma si plimbam ciocolata pe peretii formei, eu am incercat pe doua forme, prima data. Eu am pus formele in congelator sa mearga treaba mai repede :) aveti grija ca peretii sa nu fie subtiri, fiinca atunci cand scoti din forma riscati sa se rupa. Am scos din congelator si am pus crema, nu foarte multa, ca atunci cand torni ciocolata sa fie la un nivel cu forma si am turnat ciocolata sa acopere crema. Am introdus iar forma la congelator si am lasat 10 min. Dupa acea am scos forma, am rasturnat pe un platou si am lobit potin forma cu cutitul, au iesit perfecte, ma gandeam ca nu iasa :) si iar trebuie sa topesc ciocolata si sa gasesc o alta modalitate. Asa am procedat si cu urmatoarele bucati.

Se pudreaza cu cacao si se decoreaza cu capsuni trase in ciocolata, o combinatie delicioasa!