1.

Se prepara aluatul de pizza din ingredientele date si se lasa sa creasca la cald.2.

Se fierb ouale si se taie felii.3.

Se pregateste un sos din rosiile din conserva, la care se adauga sare(dupa gust), boia si ulei de masline, cca. 2 lingurite.4.

Se curata vinetele de coaja si se taie jullien. Ceapa se toaca fin si se caleste in ulei de masline. Se adauga vinetele, ardeii taiati felii si caperele. Se lasa cateva minute sa se patrunda, amestecand mereu. Legumele trebuie sa fie al dente.5.

Se pune aluatul de pizza in tava unsa cu ulei de masline. Se impunge suprafata aluatului cu o furculita, apoi se pune amestecul de rosii si se lasa la crescut inca 20 de minute,la cald. Se coace 20 de minute in cuptor preincalzit(250*C). Se scoate aluatul si se garniseste cu legume, oua fierte, mozzarella traiata rotocoale sau bastonase si cateva frunze de busuioc. Se mai coace 10 minute.

Pofta buna!