Se face siropul (se fierbe apa cu zaharul, se pune esenta de rom) si se lasa sa se raceasca. Se bate frisca impreuna cu cele doua plicuri de intaritor de frisca. 1/2 din cantitatea de frisca se pune treptat peste piureul de castane si se omogenizeaza cu ajutorul mixerului. In siropul racit se inmoaie usor biscuitii si se aseaz in tava, pana se completeaza un rand. Se pune crema peste biscuiti. Se introduce restul biscuitilor in sirop, dupa acelasi procedeu. Se acopera crema cu un strat de biscuiti si se pune frisca ramasa. Se orneaza dupa gust.

Se face siropul (se fierbe apa cu zaharul, se pune esenta de rom) si se lasa sa se raceasca. Se bate frisca impreuna cu cele doua plicuri de intaritor de frisca. 1/2 din cantitatea de frisca se pune treptat peste piureul de castane si se omogenizeaza cu ajutorul mixerului. In siropul racit se inmoaie usor biscuitii si se aseaz in tava, pana se completeaza un rand. Se pune crema peste biscuiti. Se introduce restul biscuitilor in sirop, dupa acelasi procedeu. Se acopera crema cu un strat de biscuiti si se pune frisca ramasa. Se orneaza dupa gust.