Cele 4 ingrediente principale se pun in cantitati aproximativ egale.

Pentru o singura portie se pun: 1 morcov, 1 mar, jumatate de telina mica, jumatate de sfecla mica.------------------------------------------------------1. Se spala si se curata ingredientele, dupa obisnuinta. Eu curat de coaja la toate in afara de mar.2. Morcovul, telina si sfecla se dau prin razatoarea mica. Marul se da prin razatoarea mare.3. Se amesteca bine cu o lingurita.4. Se pune un pic de zeama de lamaie, daca va place.------------------------------------------------------Pret pentru o portie pe timp de vara-toamna - 2 lei! :>Salata va iesi rosie de la sfecla rosie.

De asemenea, va fi dulce, ca o salata de fructe.

Morcovul, telina si sfecla trebuie date prin razatoarea mica pentru ca altfel vor avea o textura neplacuta. Marul poate fi dat prin oricare.

Daca o vreti mai zemoasa sau mai dulce, mai adaugati un mar.

Este perfecta ca si gustare sau inainte de masa.

Daca faceti mai mult de doua portii, ar fi bine sa aveti la indemana un robot de bucatarie. :DCel mai bine e sa fie mancata imediat, dar se poate tine la frigider 2 ore.

Pofta mare! :D