Am folosit un pachet intreg de biscuiti digestivi, de aceea este acest gramaj de 218g...asa scria pe ambalaj. I-am sfaramat usor intre degete, deoarece sunt foarte fragezi si au un miros atat de placut, incat nu vrei sa-i imparti cu nimeni ;-)Am folosit cam 100ml de lapte condensat, amestecandu-l cu biscuitii faramati.

Intr-o tava rotunda de tort am pus pasta de biscuitii si am apasat bine de tot, apoi am dat la rece.

CremaBranza proaspata de vaci am frecat-o cu zaharul, pana cand acesta s-a topit si am obtinut o crema foarte fina. Apoi, am taiat felii o banana si le-am amestecat foarte bine in crema de branza...mmm, un parfum si un gust minunat a avut. Frisca lichida am batut-o bine de tot, apoi am amestecat-o cu branza.

Am pus crema de branza peste blatul de biscuiti si am dat la rece.

Vreau sa va zic ca nu am folosit gelatina si nici intaritor de frisca si crema s-a comportat minunat!!!!!SiropulAm lasat afinele sub un jet de apa, le-am curat de frunzulite si codite si le-am pus la fiert impreuna cu apa si zaharul. Cand a dat in clocot am pus lichiorul si coaja de portocala. Am mai lasat pe foc pana a scazut si s-a transformat in sirop. Ca sa fiu sigura ca s-a ingrosat si nu curge, am pus o lingura plina de sirop cu afine pe o farfurie si am lasat-o putin sa se raceasca, apoi am inclinat-o. S-a urnit cu greu din loc, deci n-a curs, ceea ce inseamna ca s-a transformat in sirop. Am tras de pe foc si am lasat sa se raceasca.

Cand s-a racit complet am pus siropul cu afinele peste crema de branza.si am dat la rece. De fapt, am facut pozele, apoi am dat la rece ;-)Apoi am taiat o felie...

Spectaculos! Siropul s-a infiltrat in crema de branza si a mangaiat-o fin si usor pana jos, in fire subtiri si dulci ;-)