Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pune in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar apoi se pune sunca taiata fasii.

Se rumeneste putin iar apoi adaugam ciupercile(scurse bine de ulei) iar dupa aceea punem si smantana. Se tine pe foc circa 10 minute iar daca scade se poate adauga putina apa. Se stinge focul iar peste sos se pun tagliatellele fierte `al dente` (sa nu fie prea moi) in apa sarata. Se amesteca bine direct in tigaie,se sareaza daca este nevoie iar apoi se pot servi.

Daca dorim punem deasupra, in farfurie, putin parmezan ras.

Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pune in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar apoi se pune sunca taiata fasii.

Se rumeneste putin iar apoi adaugam ciupercile(scurse bine de ulei) iar dupa aceea punem si smantana. Se tine pe foc circa 10 minute iar daca scade se poate adauga putina apa. Se stinge focul iar peste sos se pun tagliatellele fierte `al dente` (sa nu fie prea moi) in apa sarata. Se amesteca bine direct in tigaie,se sareaza daca este nevoie iar apoi se pot servi.

Daca dorim punem deasupra, in farfurie, putin parmezan ras. Sosul cu ciuperci si sunca, se poate folosi si cu alte forme de paste.