O reteta perfecta pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Incingeti cuptorul la 180 C. Tapetati tava cu hartie de copt sau ungeti-o cu unt si tapetati-o cu faina.

Spalati piersicile, indepartati samburii. Taiatile cubulete.

Intr-un bol amestecati musli, fulgii de ovaz, arahidele, piersicile.

In alt bol amestecati zaharul, cacao, scortisoara, zaharul vanilat, mierea de albini, untul, faina si praful de copt si se adauga la amestecul de fulgi cu musli.

Adaugati laptele si oul si amestecati totul bine pana devine o compozitie omogena.

Cu ajutorul a doua lingurite modelati gramajoare de aluat direct in tava, cu o distanta de cca 3 cm intre ele sau pur si simplu asezati amestecul in tava, il dati la cuptor pentru cca jumatate de ora, il lasati sa se raceasca si il taiati cum va place. Se servesc calduti sau reci. Pofta mare !!!