Untul la temperatura camerei se amesteca bine cu scotisoara, nucsoara, cuisoarele si coaja de portocala. Cu acest unt aromat se unge tava in care se va coace budinca, si feliile de paine, una cate una. Dupa ce le-am uns le-am taiat pe diagonala si le-am asezat in tava una langa alta.

Ouale si galbenusurile le-am amestecat cu zaharul. Trebuia adaugata si esenta de vanilie, dar eu am exclus-o din reteta. Dupa ce s-a topit bine zaharul am adaugat laptele fiert, amestecand continuu.

Acest amestec l-am turnat in tava peste feliile de paine. Tava se pune intr-un alt vas care se umple cu apa pana la jumatatea tavii.

Se da la cuptor 45 de minute la 200 de grade. Dupa cele 45 de minute se scoate tava, se unge budinca cu gemul de caise si se mai da la cuptor inca 15 minute.

Dupa ce am scos-o din cuptor am acoperit-o pentru a se inmuia painea si am lasat-o sa se raceasca.

E buna ca si desert sau se poate servi la micul dejun.