Caramelul:Ouale se bat spuma cu zaharul. Peste ele se pune esenta de vanilie, coaja de lamaie si laptele si se omogenizeaza bine toate ingredientele.

Blatul:Oul se freaca spuma cu zaharul.

Se adauga uleiul si laptele.

Peste se pune praful de copt stins cu zeama de lamaie, faina, cacaoa, plicul de 3 in1 si esenta de rom.

Se bate bine blatul si se lasa deoparte.

Cele 5 linguri de zahar se pun intr-o cratita la caramelizat.

Dupa ce s-a caramelizat se intinde uniform peste tot.

Lasam putin sa se raceasca caramelul.

Cat timp se raceste acesta se ia o mana de capsuni, se spala bine, se arunca coditele si se taie cubulete mici.

In cratita se pune prima data compozitia de caramel, apoi compozitia de blat se toarna usor in mijloc.

Peste cele doua se pun bucatele de capsuni.

Se da la cuptorul incins 40 de minute.

Cand e gata il lasati putin sa se raceasca, il rasturnati pe un platoul, puneti frisca si il ornati dupa bunul plac.