Fierbeti pastele al dente, in apa clocotinda cu sare, scurgeti si lasati la racit. Caliti faina in 4 linguri de unt incins, sarati, piperati si adaugati treptat laptele. Dati in clocot si fierbeti la foc mic, amestecand continuu, numai pana incepe sa se ingroase putin. Adaugati imediat branzeturile si lasati pe foc, doar cat sa se topeasca. Puneti pastele intr-un vas termorezistent, turnati deasupra sosul de branza si amestecati bine. Nivelati, repartizati uniform firimiturile de paine, bucatele de unt si stropiti cu restul de unt topit. Dati la cuptorul preancalzit, neacoperit, pentru circa 30 min, la 190 grade sau pana cand topping- ul de paine se rumeneste frumos. Serviti cald.

Fierbeti pastele al dente, in apa clocotinda cu sare, scurgeti si lasati la racit. Caliti faina in 4 linguri de unt incins, sarati, piperati si adaugati treptat laptele. Dati in clocot si fierbeti la foc mic, amestecand continuu, numai pana incepe sa se ingroase putin. Adaugati imediat branzeturile si lasati pe foc, doar cat sa se topeasca. Puneti pastele intr-un vas termorezistent, turnati deasupra sosul de branza si amestecati bine. Nivelati, repartizati uniform firimiturile de paine, bucatele de unt si stropiti cu restul de unt topit. Dati la cuptorul preancalzit, neacoperit, pentru circa 30 min, la 190 grade sau pana cand topping- ul de paine se rumeneste frumos. Serviti cald. Sosul cremos, preparat din doua feluri de branza- cheddar si branza de burduf afumata - fac clasicele pastele cu branza sa fie un adevarat deliciu. Firimiturile de paine de deasupra se vor rumeni, formand un topping crocant.