Se incalzeste cuptorul la 220 C.

Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de copt.

Intr-o cratita, pe foc potrivit, se dau in clocot laptele, apa, sarea, zaharul si untul/margarina.

Se ia cratita de pe foc si se adauga toata faina o data.

Se amesteca repede pana cand aluatul formeaza un bulgare mare si se desprinde de pe fundul vasului.

Se lasa aluatul sa se raceasca.

Se adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaugare.

Pe tava pregatita se formeaza din aluat niste batoane,care se ung putin cu lapte deasupra.

Se dau la cuptor 10 minute, se reduce temperatura cuptorului la 200C, se lasa inca 10 minute, apoi se reduce temperatura la 180 C si se mai lasa inca 10 minute.

Se lasa eclerele sa se raceasca, apoi se umplu cu pudding.

Se pune frisca batuta peste pudding dupa care totpim ciocolata si pune la 200g o lingurita de ulei sa aibe luciu,dupa care daf fiecare capacel de la ecler prin aceasta ciocolataSe lasa la rece si se servesc a doua zi.