Mod de preparare piure de cartofi dulci:Curata cartofii si taie-i bucati mari,egale.

Pune-i intr-o cratita mare cu apa rece,cat sa-i acopere,cu un praf bun de sare,si da-i la fiert,la foc mic 15-20 de minute,pana se simt moi cand sunt intepati cu cutitul.

Paseaza cartofii prin sita sau cu un pasator special.

Ca sa obti un piure si mai fin,paseaza cartofii prin sita cu o spatula.

Intre timp,incalzeste laptele intr-o craticioara.

Amesteca pireul de cartofi intr-o tigaie fara grasime,pe foc foarte mic,ca sa-i usuci putin,apoi ia-l de pe foc si bate-l cu unt,cu o lingura de lemn.

Asezoneza cu sare si piper,dupa gust.

Cand laptele incepe sa fiarba,torna-l peste cartofi si bate bine.

Pentru un piure gustos,catifelat,amesteca in el cateva nuci de unt si o lingura de mustar Dijon.

Acesta este cel mai bun piure pe care l-am mancat vreodata!:)Mod de preparare ruloul de pui:Bate feliile de carne(acoperite de folie alimentara ca sa nu sara resturi) cu ciocanul,apoi freaca-le cu sare si piper.

Pune pe fiecare felie de carne cate una de sunca si una de cacaval,ruleaza si fixeaza cu o scobitoare.

Bate ouale cu un praf de sare,piper si patrunjel uscat.

Da rulourile prin ou,faina,apoi prin pesmet.

Prajeste-le in baie de ulei incins,cate doua minute pe fiecare parte.

Scoate-le pe hartie absorbanta.

Serviti rulourile de pui cu piure delicios de cartofi dulci.

Pofta buna!