Prima data facem siropul pt a avea timp sa se raceasca.

Intr-un vas mic ardem cele 50 de grame de zahar si turnam apa peste el.

Lasam la foc mic timp suficient pt a se topi zaharul.

Crema se face in felul urmator:se bat bine galbenusurile cu zaharul,dupa care adaugam laptele putin cate putin mestecand bine.

Adaugam faina in ploaie si mestecam in continuare pana se face o masa omogena.

Punem coaja de lamaie si scortisoara.

Se introduce in microunda la puterea maxima 3 minute,dupa care se scoate se mesteca bine si se introduce din nou alte 3 minute.

Se scoate se mesteca bine si se lasa la racit.

Umplem clatitele cu aceasta crema si se pun intr-o tava acoperita cu hartie de cuptor si unsa cu putin unt.

Daca vreti se poate pune orice crema sau dulceata.

Eu le-am intercalat si le-am pus unele peste altele.

Se insiropeaza foarte putin cu sirop de zahar ars si se baga la cuptor, pana batem albusurile cu zaharul.

Cand e gata bezeaua de albusuri scoatem clatitele de la cuptor si decoram cum ne place .

Introducem din nou tava la cuptor pentru 10 min.aprox.atat cat sa se rumeneasca bezeua.

POFTA BUNA