Albusurile se bat spuma tare, dupa care se incorporeaza treptat zaharul, dupa care adaugam faina, grisul si praful de copt invirtind cu o paleta de sus in jos la final adaugam si nuca macinata si amestecam putin incet. Amestecul il punem intro tava tapetata cu hirtie de copt si o lasam la foc circa 25 de minute. Intre timp dam pe razatoare ciocolata alba si o punem la frigider pina ce vom scoate aluatul din cuptor, odata scos, o sa presaram ciocolata peste ea asa caldaCiocolata se va topi usor si nu mai este necesara topirea ciocolatei in prealabil la baie de aburiCrema: Caramelizam zaharul, cand obtinem un sirop gros si zaharul este topit in intregime, adaugam untul. In final, adaugam galbenusurile batute in prealabil (pana cand au devenit albicioase si si-au dublat volumul).

Amestecam putin dupa care adaugam si nucile se mai lasa 2 minute pe foc si se da la racit.

Cind crema sa racit putin o turnam peste blatul acoperit cu ciocolata alba. Lasam prajitura sa se raceasca complet, dupa care o dam la frigider doua ore!Scoatem prajitura de la frigider si o acoperim cu 200g de ciocolata topita.dupa care se mai pune la frigider inca o ora.

Sper sa va placa.