Detalii Oua Scotiene (la Cuptor) din Carne de Cirnat
Ouale fierte curatate de coaja se trec prin faina (daca le-ati curatat mai inainte si nu se lipeste faina de ele le udati putin), apoi cu miinile ude acoperiti ouale cu carnea de cirnat, treceti prin sosul de ou batut cu mustar si apoi prin pesmet. Asezati ouale in picioare in tava pe hirtia de copt si coaceti la foc mare pina cind se rumenesc. Se pot pregati din timp si pastra in frigider ca apoi sa fie prajite cind doriti, sau se pot pastra chiar si in congelatorOuale fierte curatate de coaja se trec prin faina (daca le-ati curatat mai inainte si nu se lipeste faina de ele le udati putin), apoi cu miinile ude acoperiti ouale cu carnea de cirnat, treceti prin sosul de ou batut cu mustar si apoi prin pesmet. Asezati ouale in picioare in tava pe hirtia de copt si coaceti la foc mare pina cind se rumenesc. Se pot pregati din timp si pastra in frigider ca apoi sa fie prajite cind doriti, sau se pot pastra chiar si in congelator Servite cu salata verde si sufleu de cartofi si mazare: http: //www.retete/forum/post-52258.html#52258