Detalii Blondie
Asa cum ii zice si titlul, e varianta blonda a lui brownie. Nu tb sa creasca la coacere si nici nu tb sa turnati aluatul mai gros/ inalt de 2 cm. Zaharul nu trebuie frecat pina se topeste, ci tb sa scirtzie in aluat, sa se cristalizeze la coacere, sa il simti in gura cind e gata. Ingrediente (cum este o prajitura americaneasca o sa scriu cantitatile si in masurile lor si in ale noastre, asa toata lumea poate sa o execute in siguranta). Am amestecat fara sa las sa se topeasca zaharul cu ouale si cu untul topit, am adaugat faina in care am amestecat sarea si praful de copt (+ vanilia). Am adaugat fructele zaharisite si am amestecat compozitia am pus intr-o tava o hirtie de copt si am turnat compozitia. Am copt la cca 20 minute (si era destul chiar 15 minute dara sta pt ca eu am avut cuptorul deja infierbintat). In reteta spuna: se coace la 177 C (350 F) pt cca 30-35 minute. Nu coaceti prea mult, ca si brownie, blondie nu tb sa se usuce prea tare.
Asa cum ii zice si titlul, e varianta blonda a lui brownie. Nu tb sa creasca la coacere si nici nu tb sa turnati aluatul mai gros/ inalt de 2 cm. Zaharul nu trebuie frecat pina se topeste, ci tb sa scirtzie in aluat, sa se cristalizeze la coacere, sa il simti in gura cind e gata. Ingrediente (cum este o prajitura americaneasca o sa scriu cantitatile si in masurile lor si in ale noastre, asa toata lumea poate sa o execute in siguranta). Am amestecat fara sa las sa se topeasca zaharul cu ouale si cu untul topit, am adaugat faina in care am amestecat sarea si praful de copt (+ vanilia). Am adaugat fructele zaharisite si am amestecat compozitia am pus intr-o tava o hirtie de copt si am turnat compozitia. Am copt la cca 20 minute (si era destul chiar 15 minute dara sta pt ca eu am avut cuptorul deja infierbintat). In reteta spuna: se coace la 177 C (350 F) pt cca 30-35 minute. Nu coaceti prea mult, ca si brownie, blondie nu tb sa se usuce prea tare.