Amestecam intr-un bol, faina, zaharul, praful de copt si fulgii de cocos. Apoi punem iaurtul, ouale, uleiul, siropul de menta si extractul de vanilie. Amestecam totul bine si vom optine o compozitie fluida.

Ciocolata o rupem bucati potrivite. Scoatem bolul din aparat, il asezam pe o hartie de copt, trasam un cerc si decupam. Udam bucata de hartie apoi o stoarcem/strangem in palma. Ungem cu unt interiorul bolului multicooker, asezam la baza hartia umeda, peste care punem bucatile de ciocolata si deasupra turnam compozitia de menta. Punem bolul in Multicooker, inchidem capacul, selectam din meniu programul Bake, temperatura 180*, timp de coacere 50 si apasam pe start.

Cand timpul s-a scurs, scoatem aparatul din priza, deschidem capacul si lasam prajitura sa se raceasca, numai dupa aceia o scoatem din bol. Batem smantana cu zaharul pana se intareste, adaugam colorantul, omogenizam si dam la rece. Cand prajitura s-a racit complet, taiem putin din capac (sa nu o lasam cu bolta) si o ornam cu frisca, dupa imaginatie. Eu am acoperit-o cu frisca, am tapetat blatul de jur inprejur cu tablete mici de cioco cu menta After Eight, am sfaramat deasupra putina coca si am presarat cateva bucatele mici din aceeasi ciocolata.

Ps: Daca nu aveti Multicooker, nu e nici o problema, folositi cuptorul aragazului si veti obtine acelasi rezultat.

Pofta buna!