Detalii Piept de Pui cu Mere in Sos de Mustar Iute (sau de Dijon)
* inabusim ceapa (eu nu am pus) in ulei, adaugam merele si cubul de supa (sau putina supa) si lasam putin sa prinda gust merele. Adaugam carnea de pui si dam flacara mai mare, amestecind mereu. Adaugam mustarul si laptele (iaurt, smintina), sarea si lasam sa fiarba vreo 10 minute si la final piperul. Sfatul citit in reteta originala: puiul tb sa fie moale si merele crocante. Sfatul meu: bucatile de pui sa fie pe jumatate cit bucatile de mere. Se serveste cu o lingura de piure de cartofi si cu mostarda (= fructe in sirop cu aroma de esenta de mustar, se gaseste de cumparat)... Eu doar cu piure :lol:* inabusim ceapa (eu nu am pus) in ulei, adaugam merele si cubul de supa (sau putina supa) si lasam putin sa prinda gust merele. Adaugam carnea de pui si dam flacara mai mare, amestecind mereu. Adaugam mustarul si laptele (iaurt, smintina), sarea si lasam sa fiarba vreo 10 minute si la final piperul. Sfatul citit in reteta originala: puiul tb sa fie moale si merele crocante. Sfatul meu: bucatile de pui sa fie pe jumatate cit bucatile de mere. Se serveste cu o lingura de piure de cartofi si cu mostarda (= fructe in sirop cu aroma de esenta de mustar, se gaseste de cumparat)... Eu doar cu piure :lol: