Un desert minunat si extrem de simplu de realizat si daca va place cocosul e imposibil sa nu iubiti aceste minunatii..:)Asadar, mai intai de toate punem albusurile impreuna cu zaharul intr-un castron pe abur si cu ajutorul unui tel manual amestecam pina zaharul se topeste si compozitia are o textura pufoasa iar la atingere este calda...as zice aproximativ 5 minute. Dam deoparte si adaugam esenta, faina si cocosul razuit. Amestecam foparte bine pina la incorporarea tuturor ingredientelor si dam la frigider pentru odihna minim 2 ore.

Apoi, cu ajutorul unei lingurite facem gramajoare de aprox. 5 cm pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem la 165 C aprox.15-20 minute, as zice pina incep sa devina un pic aurii pe margini, insa nu foarte mult. Le lasam la racit si apoi scufundam fiecare biluta in ciocolata topita si le asezam pe hartie de copt pina la racire completa. Din cantitatile date va vor iesi aprox 75 de bucati. Sunt delicioase si merg perfect alaturi de o ceasca cu ceai ori cafea..:)Spor la prajituri si ginduri bune :*