Bezea:1. Batem albusurile spuma cu praful de sare.2. Adaugam treptat 3/4 din zahar in albusuri. De fiecare dat cand adaugati zahar bateti albusurile pana acesta se dizolva complet.3. 1/4 din zahar il amestecam cu amidonul si il incorporam in albusuri (se considera ca sunt batute bine atunci cand formeaza piscuri ferme).4. Adaugam si sucul de lamaie in albusuri.5. Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt sub forma unui cerc in mijlocul careia facem o adancitura cu lingura.6. Dam la cuptorul preincalzit 140 grade C timp de 1 h. 7. Inchidem focul si lasam blatul in cuptor inca 30 min, cu usa intredeschisa. Crema:1. Batem frisca impreuna cu zaharul pana cand creste in volum si capata consistenta.2. Adaugam mugurii de brad taiati si amestecam.3. Punem frisca in mijlocul bezelei uriase si apoi decoram cu fructe si muguri de brad. Nota! Daca doriti, la crema puteti adauga mai mult zahar, eu am pus doar 2 lgt deoarece e dulce bezeaua si se completeaza perfect