PREPARARE: Foi: 1.

Freci zaharul cu bulionul si uleiul, adaugi apa si fain act cuprinde pentru un aluat nu foarte tare. 2.

Secoc 5 foi pe dosul foii, in cuptor preincalzit, temperature medie, cate 5-10 minute fiecare. Crema: 1.

Se amesteca faina, zaharul si nuca de cocos apoi se toarna incet laptele rece. 2.

Se pune pe foc mic, amestecandu-se continuu pana se ingroasa. Apoi se ia de pe foc. 3.

Se adauga esenta si untul si se amesteca pana se topeste. 4.

Cand crema s-a racit la temperatura camerei se ung foile si se suprapun. 5.

Se lasa la inmuiat cateva ore. Apoi se taie. Se presara cu nuca de cocos sau se lasa simpla. Pofta buna!PREPARARE: Foi: 1.

Freci zaharul cu bulionul si uleiul, adaugi apa si fain act cuprinde pentru un aluat nu foarte tare. 2.

Secoc 5 foi pe dosul foii, in cuptor preincalzit, temperature medie, cate 5-10 minute fiecare. Crema: 1.

Se amesteca faina, zaharul si nuca de cocos apoi se toarna incet laptele rece. 2.

Se pune pe foc mic, amestecandu-se continuu pana se ingroasa. Apoi se ia de pe foc. 3.

Se adauga esenta si untul si se amesteca pana se topeste. 4.

Cand crema s-a racit la temperatura camerei se ung foile si se suprapun. 5.

Se lasa la inmuiat cateva ore. Apoi se taie. Se presara cu nuca de cocos sau se lasa simpla. Pofta buna! Varianta: Foi: 5 oua, 8 linguri zahar, 8 linguri ulei, 2 lingurite amoniu pentru prajituri, coaja rasa de la 1 lamaie, faina cat cuprinde. Se coc tot 5 foi. Ies albe si frumoase. Se poate unge si ultima foaie cu un strat fin de crema si apoi sepresara cu nuca de cocos din belsug. In aceasta varianta pregatesc prajitura la Craciun, si iese un platou frumos, ca de zapada.