Cheesecake-ul a fost prima reteta de desert pe care am incercat-o. Stiati ca exista sute de retete de cheesecake? In continuare va prezint un cheesecake cu zmeura.

Pisati biscutii pe rand cu fundul unui pahar si amestecati cu untul pana se incorporeaza. Nu va sfiiti sa folositi mana pentru ca asa este cel mai usor! Tapetati fundul unei tavi cu pereti rabatabili cu amestecul obtinut si introduceti la frigider.

Intre timp ne apucam de crema. Amestecati mascarpone cu ricotta, zaharul si galbenusurile. Adaugati miezul de la un baton de vanilie si albusurile batute spuma, amestecand de jos in sus pana obtineti un aluat omogen.

Scoateti tava din frigider si turnati crema peste blat. Introduceti in cuptorul preincalzit (180 grade) pentru aproximativ 20-25 minute, pana capata o culoare aramie.

Lasati la racit si ornati cu gem de zmeura si zmeura proaspata. Va recomand sa o serviti dupa ce sta cel putin 2 ore la frigider.

Pofta buna!