De mult nu am mai apucat sa fac fursecuri, mai bine zis de la Craciun.. :) Si cum baietii ma tot zapacesc de cap am zis: Hai, sa aveti pentru pachet la scoala citeva zile. Ca nu rezista mai mult la mine in casa asa bunatati mai mult de 2-3 zile. :)Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind si apoi oul intreg, se adauga esentele si apoi faina care a fost cernuta impreuna cu amidonul. Amestecam compozitia pina la incorporare totala si apoi adaugam fulgii de ovaz. Lasam la rece sa se odihneasca aproximativ o ora (eu fac compozitia de dimineata si fac fursecurile cind am timp). Trebuie sa va spun ca puteti face compozitia si sa o tineti la frigider si 3-4 zile. Cu ajutorul unei lingurite punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10 minute la 180 C pina se rumenesc foarte putin pe margini.

Mai multe detalii gasiti pe blogul meu http://bakedtreats.wordpress.com/Va garantez ca daca faceti fursecurile astea, o sa mai vreti iar si iar si iar. Sunt extrem de aromate si delicioase. Le puteti decora cu ciocolata, insa eu am ales de asta data sa le las simple.

Spor la prajiturit, dragii mei si o zi minunata cu soare va doresc! :*