Pasul 1:Incalzim cuptorul.

Scoatem bucatile de carne de iepure din marinata si le stergem bine.

Pasul 2:Facem cate 2-3 incizii in fiecare bucata de carne. Punem in fiecare incizie facuta cate o jumatate de catel de usturoi. Continuam pana cand terminam de pregatit toate bucatile de carne.

Pasul 3:Pregatim un vas termorezistent.

Aranjam bucatile de carne de iepure in tava pregatita pentru cuptor.

Pasul 4:Turnam apa peste carne. Punem deasupra untul taiat in cubulete.

Pasul 5:Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 90 de minute.

Pasul 6:Din cand in cand, scoatem tava din cuptor si stropim carnea cu lichidul lasat in vas.

Pasul 7:Cand friptura de iepure este rumenita si frageda, scoatem tava din cuptor.

Servim cu orez, cartofi natur si salata, alaturi de sosul din tava strecurat.

Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/friptura-de-iepure-la-cuptor.htmlPOFTA BUNA!