Pentru blat, mixam albusurile spuma cu sare, apoi adaugam treptat zaharul. Pe la jumatatea cantitatii de zahar, adaugam si zeama de lamaie. Trebuie sa rezulte o bezea tare. Adaugam treptat faina, mixand usor pentru a nu se lasa bezeaua, apoi treptat nuca de cocos, coaja si esenta de lamaie. Tapetam o tava cu hartie de copt(30/40 cm a avut dimensiunile tava mea), rasturnam compozitia de blat in ea si presaram visine pe deasupra. Nivelam compozitia din tava cu o spatula si dam tava la cuptor pentu 35-40 de minute, pana cand blatul se rumeneste usor si trece testul cu scobitoarea(verificam cu 5 minute inainte de expirarea timpului).

Umezim un stergar de bucatarie si rasturnam blatul cald peste el. Rulam imediat cu stergar cu tot si lasam blatul sa se raceasca asa rulat. Pentru crema, punem frisca intr-un vas la foc mediu si adaugam in ea ciocolata rupta bucatele si putina sare.

Lasam vasul pe foc pana cand se topeste ciocolata, mestecand continuu in el, apoi dam vasul la rece. La rece inseamna sa lasam crema la loc racoros pana se raceste apoi o vom trece in frigider pentru aproximativ o ora. Mixam crema racita pana devine spumoasa.

Hidratam gelatina in apa si o topim la foc incet mestecand continuu sa nu se lipeasca de peretii vasului, pana se dilueaza bine, apoi o vom adauga treptat in crema de ciocolata, mixand energic pentru a se omogeniza uniform. Eu obisnuiesc sa pun gelatina fierbinte in crema rece si este ok. Adaugam in crema si visinile scurse bine, apoi lasam crema sa se odihneasca 5 minute timp in care ea deja incepe sa se inchege.

Desfacem blatul din prosop si intindem crema peste el. Rulam usor, fara sa presam prea mult si dam rulada la rece, minim o ora, dupa care o putem portiona.