Albusurile cu sarea se bat bine de tot cu mixerul pina se intaresc.

Adaugam apoi zaharul si mixam din nou pina se intaresc albusurile.

Faina o amestecam inpreuna cu praful de copt, intr-un vas.

Untul moale tinut in bucatarie de seara pina dimineata,il amestecam impreuna cu faina si praful de copt, adaugam apoi jumatate din albusurile spuma si cu ajutorul unei spatule amestecam usor sa se omogenizeze toate. Adaugam apoi si cealalta jumatate de albusuri, esenta de punch si amestecam cu grija.

Punem intr-o forma mare de guguluf unsa cu unt, jumatate din aluat, presaram nuca de cocos verde, apoi boabele de struguri si peste ele asezam cealalta jumatate de aluat.

Dam forma la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade,pentru aproximativ 30 de minute, pina se coace coronita. Facem proba cu scobitoarea si daca este coapta coronita,o scoatem din cuptor, lasand-o sa se raceasca in forma.

Dupa ce s-a racit,ornam coronita dupa placul fiecareia. Eu am uns-o cu putina miere si am facut-o cu nuca de cocos alba, apoi am ornat-o deasupra cu boabe de struguri si cirese confiate.

Dupa ce este bine racita coronita,se poate felia.http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/08/coronita-guguluf-din-albusuri-cu.html