Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in doua.

Curatam morcovul, patrunjelul si usturoiul,apoi le taiem.

Ceapa o curatam si o lasam intreaga.

Kaizerul il taiem feliute si il rumenim frumos pe ambele parti.

In grasimea ramasa sotam morcovul taiat sau razuit sa avem o culoare frumoasa la supa.

Punem verzisoarele la fiert in apa cu chimen, boia,piper si sare, adaugam apoi morcovul sotat, patrunjelul, ceapa intreaga si usturoiul( mai putin un catel).

Punem apa necesara, asezonam si lasam sa fiarva cam 15-20 de minute, apoi adaugam kaizerul rumenit si mai lasam sa dea un clocot., apoi stingem focul.

Feliile de paine le prajim, apoi le dam cu catelul de usturoi ramas si le taiem cubulete( crutoane).

Cascavalul il taiem de asemenea, cubulete.a servire,in fiecare farfurie, adaugam cuburi de cascaval si crutoane.

Daca doriti puteti servi cu ardei iute sau cu putina smantana.

Pofta mare sa aveti !http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/supa-de-verzisoare-de-bruxelles-cu.html